Injectare pometi. Mărire și ridicare pomeți


Marire pometi cu acid hialuronic - Doctor Andrei Gregorian

Marire si Ridicare Pometi. Refacerea volumelor faciale prin modelarea pometilor Galerie foto Pometii proeminenti, bine conturati, reprezinta un semn de tinerete si frumusete.

injectare pometi piele neagră anti-îmbătrânire

Ei ofera forma si simetrie fetei dar o data cu inaintarea in varsta acestia isi pierd volumul. La aceste modificari participa atat pierderea de substanta osoasa, atrofia musculara precum si scaderea cantitatii de tesut adipos.

Ai peste 30 de ani si deja observi aparitia ridurilor si scaderea volumului facial? Pometii par ca se topesc la propriu si colturile gurii se lasa, iar rezultatul este un ten flasc, fara vitalitate. Pe langa aspectul tineresc si proaspat pe care ti-l ofera obrajii plini si carnosi, vei observa o diferenta semnificativa si la nivelul santurilor nazogeniene care, odata cu pometii, sunt intinse si dispar ca prin minune. Iar daca ridurile profunde sunt o problema pentru tine, nu ezita sa incerci tratamentul cu Acid Hialuronic, recomandat pentr umplerea si corectia acestora!

Cine are indicatie pentru tratament? Principala indicatie o au persoanele adulte care isi doresc un lifting facial nechirurgical: piele lasata, santuri nazolabiale adanci, cearcane accentuate.

injectare pometi postură și anti-îmbătrânire

Procedura se adreseaza insa si persoanele cu asimetrii faciale sau care isi doresc un aspect proaspat, indiferent de varsta. Cum se realizareaza tratamentul?

Galerie foto

Dupa injectare pometi consultatie detaliata cu medicul dermatolog, veti stabili tipul si cantitate de acid hialuronic necesara pentru a obtine rotunjimea pometilor si a obtine efectul de lifting facial. Injectarea este total nedureroasa pentru ca folosim canule atraumatice.

Dupa aplicarea unei creme anestezice si o dezinfectie riguroasa a tegumentului, se introduce prin partile laterale ale obrajilor o cantitate de acid hialuronic care sa ofere rezultate naturale.

injectare pometi seraj toate cremele naturale anti-imbatranire recenzii

Cand se observa rezultatele si cat dureaza efectul? Efectul este vizibil instant.

injectare pometi cremă antirid cu adevărat funcțională

Pometii sunt conturati iar prin amplasarea acidului la nivelul pometilor se obtine si o diminuare a santurilor nazogeniene si liniilor marionetelor. De asemenea, se evidentiaza conturul liniei mandibulei.

injectare pometi crema antirid lankom

Persistenta acidului hialuronic in tesut injectare pometi de caracteristicile individuale ale fiecarei persoane metabolism bazal, activitate fizica, fumat. Cu toate acestea, fiind un produs cu o densitate mare, care se injecteaza in profunzime, efectul tine pana la 2 ani.

injectare pometi cea mai bună loțiune de corp anti-îmbătrânire 2021 spike