Cremele cosmetice


cremele cosmetice

Fiecare tip de piele prin particularitatile ei este diferit. Ingrijirea anumitor tipuri de piele necesita tratamente dedicate. Produsele cosmetice profesionale marca Dr. Spiller si Solanie contin doar cremele cosmetice de cea mai buna calitate, ce pot trata cu mare eficienta problemele pielii, fiind recomandate atat pentru ten uscat — deshidratat sau ten gras, cat si pentru problemele speciale ale pielii.

cremele cosmetice

Aceste produse cosmetice profesionale cu provenienta din Germania si Ungaria contin cele mai pure componente si extracte naturale. Datorita compozitiei concentrate in substante active trebuie folosit cantitati foarte mici pentru a obtine efectul dorit.

Hidroxid de amoniu 4 g parfum 0,5g. Preparare: apa, glicerina i stearina se nclzesc la 75 grade, se adaug sol de amoniac, amestecnd energic, se adaug boraxul dizolvat n ap, iar la sfrit parfumul. Cremele se pot altera, rncezesc, capt un miros dezagreabil, i schimb culoarea sau scot apa din sistemul de emulsie. De aceea se prepar la nevoie, se pstreaz n borcane bine nchise, la loc rcoros.

Prin gama larga de produse cosmetice oferim: lotiune tonica, lapte demachianta, cremele cosmetice de curatare, crema exfolianta, masca de fata, crema pentru ingrijirea delicata a zonei ochilor si crema de fata pentru orice tip de piele: uscat - deshidratat, gras sau cu probeleme speciale.

Oferta pentru produse de tratament facial cuprind si produse de unica folosinta si accesorii care sunt necesare cosmeticienilor in munca zilnica: bentite, manusi, servetele, spatule, tavite, betisoare, pensule, perii etc.

cremele cosmetice

Fii prietenul nostru:.